Bertel Jungin aukio 4 A 11 02600 ESPOO     0400 480 398      coloranthem@gmail.com

Kylpyhuoneremontit Helsingissä ja lähikunnissa

Uusi kylpyhuone laadukkaasti toteutettuna

Coloranthem Oy tekee kylpyhuoneremontit ammattitaidolla Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Uusi kylpyhuone voidaan rakentaa toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaksi – piditpä tehosteväreistä tai hillitystä neutraalista, me autamme luomaan juuri sellaisen kotikylpylän kuin haluat.

Meiltä löytyy erikoisosaamista, jota kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen remontointi vaatii. Osoituksena siitä VTT on myöntänyt meille vesieristyssertifikaatin. Se takaa, että saat meiltä rakennusten märkätilojen vedeneristystyöt määräysten mukaan toteutettuna.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Työ alkaa suunnittelusta, jolloin selvitetään kylpyhuoneen käyttäjien tarpeita, tilan kokoa, käytettäviä materiaaleja ja sisustuksen tyyliä. Samalla mietitään remontille sopivaa budjettia. Hoidamme materiaalihankinnat asiakkaan toiveiden mukaan tai voimme käyttää asiakkaan ostamia maaleja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Arviokäynnin aikana kartoitamme yhdessä kylpyhuoneen ja sen remonttitarpeet sekä annamme kustannusarvion kylpyhuoneremontin toteutuksesta. Arviokäynti on asiakkaalle maksuton eikä se sido tilaamiseen. Ota yhteyttä, niin sovitaan arviokäynnistä!